hey i'm ernie zailan,welcome to my blog^___^

Tuesday, 23 August 2011

maaf saya cerewet c(:

morning...

haish dak ni lagi takde orang lain ke hah!!hehe
sadap u,suka hati lah ini blog aku yang punye okey,
kalau tak suke boleh berambus weekk.. c(:

ernie nak cerita kenapa ernie cerewet,tapi ernie cerewet bab makan je tau,
bak kata mam susah lah sape yang kahwin dengan kau hehe..

1-ernie tak suka makan sayur,hehe semua jenis sayur kecuali bunga kobis,jagung dengan salad...

2-ernie hanya makan ikan kembung dengan ikan bawal,

3-ernie tak makan sotong and daging

4-ernie tak makan aga-agar,puding dan yang sejenis dengan nye hehe..

5-tak banyak kuih yang ernie makan,nak sebut satu2 lupa nama da...

6-ernie hanya makan buah,tembikai,epal tapi kulit dia mesti di kupas,oren,mata kucing,berlimbing,mangga,strawbery,anggur,durian tapi makan seulas aje,manggis,and jambu

7-kalau minuman panas ernie hnya minum air yang takde susu kecuali milo



paling simple ernie hnya suka mkn nasi dengan telur goreng and letak kicap,tak pun maggie,best hehehe..
kadang2 susah jugak kalau makn dekat rumah orang,bukan semua makan kite suka,nanti kalau kita tak makan,tuan rumah cakap ape plak kan..susahkan klu jadi orang cerewet nie,
suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^

No comments:

Post a Comment

baca je ke??komen lah sekali C(: