hey i'm ernie zailan,welcome to my blog^___^

Monday, 12 December 2011

i miss u:(

assalammualaikum...

hey!lame dah tak update blog!atoto..rindunye^_^
tengok lag blog pun dah berhabuk,penuh ngan lipas,tikus.and yang sama waktu dengan nye:p
okeyh!harini ernie nak cakap ernie yang rindu dia!jeng!jeng!jeng!siapa kah dia??BF??i'm still single okeyh!
dia tu adalah EX BF ernie laaa,ya i miss him..miss so much,korang tahu tak ernie rindu gila kat dia!klu tak tahu duduk diam okeyh!sekarang nie!ernie dah tak kisah dah!klu korang semua nak cakap ernie BODOH!or whatever just go on!i don't care!in your eyes maybe dye jahat!to me he is the best!

this is for u gajah..awak..saya tahu yang kita tak akan pernah bersama lagi macam lagu kisah hati yang awak bagi kat saya tu kan:) tapi saya nak awak tahu saya sayang awak,and tolong jangan berhenti mintak tolong saya untuk kejutkan awak setiap pagi,saya suka kejutkan awak,awak tak pernah menyusahkan saya,itu je cara yang boleh buat saya rasa dekat dengan awak...



suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^