hey i'm ernie zailan,welcome to my blog^___^

Friday, 24 June 2011

saya memang gila bola=)

bola!bola!bola!

okey ernie dah kena demam bola,hahaha..
ernie dri dulu memang suke tngok bola,tapi ernie suke tngok MUFC men je,

ernie suke dye wayne rooney,muahx!hehehe...

tapi skang ernie sayang pasukan malaysia,harimau malaya...
cayalah u all memang best,huhu..
tiap kali klu ade bola mesti ernie tengok,tapi kt rumah ernie,ernie n abah aje yang suke tengok bola,gila memang riuh lah rumah bile "GOLL",mama hanya mampu geleng kepala saja,hahaha
ernie suke abe khairul fahmi che mat hehehe...
suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^

Taylor Swift - Mine


suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^

Thursday, 23 June 2011

saya nak gemuk..

hahaha..ape punya title lah nie kan,orang nak kurus tapi ernie nak gemuk lak,gila kot minah ni...
serius ernie nak GEMUK!berat ernie terlalu ringan klu di tiup angin boleh terbang ouh!!!

last year ernie punye berat 45,skang dh turun 43.9,gila kurus minah nie,suar jeans ernie semua size 27 hingga 29,skang kene pkai size 25 or 26,memang ernie x suka berat ernie yng skang!help me,sesape yang sudi derma lemak kat ernie amat2 di alukan,hahaha gila kan ernie nie=p
suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^

Sunday, 19 June 2011

bad day..

okey phone ernie hilang!!

oh no...mcm ne bleh hilang,ernie nie cuai lah,
mama i want my phone back(T_T)
suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^

Tuesday, 14 June 2011

ernie tak sombong=p

ernie SOMBONG??????memang tak lah,memandai je cakap ernie sombong kan haish..
tapi tak di nafi kan memang ramai yang cakap mcm tu,untuk pengatahuan anda semua yang baru mengenali ernie,memang u all akan ckap ernie sombong,tapi kenyataan nya tidak sama sekali,ernie sbenarnya pemalu CEWAH!!hehehe,klu ernie bru kenal orang ernie akan jdi pendiam,tapi if u all wat selamba ngan ernie,ernie pun wat selamba jela,tapi if u all malu ernie pun malu lah ngeee hahaha..

NAH ERNIE BAGI UALL PIC CAT YANG COMEL NIE=)
p/s:if u all nmpak ernie kat mane2 tegur jela ernie memang tak sombong,tapi jngn silap orang sudah lah kan
suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^

sory kawan...

ini cerita tetang someone nie,ernie x kenal dye membe ernie yang bg no ernie kat dye..
dye cakap dye nak kwn dngan ernie,its okey lah ernie tak kisah pun,ernie memang suke berkawan,
tapi masalah nye sekarang dye dah mule feeling love2 ngan ernie,OMG this not gud news because ernie anggap dye sbagai kawan aje,

so ernie cakap ngan dye yang ernie x ready nak capel2 ni,coz ernie x bleh lupekan ex-BF ernie,
dye ada ugut ernie kalau ernie tak terima dye,dye nak bunuh diri,tapi ernie memang x bleh terima dye,ernie bukan x suke dye,dye baek sngat event ernie bru kenal dye,tapi masalah nye ernie memang masih syg kan ex-BF ernie,dye ade jgak tnye sape ex-BF ernie tu,but ernie ckp ernie blum ready nk cerita!u all nk thu sape ex-BF ernie??hahaha biarlah rahsia huhu dah mcm ct nurhaliza lah plak..

now ernie dah x contact dngan dye,dye ade text n call but ernie hnye diam diri,ernie takut nk reply text n jawab call dye coz ernie x nk dye mngharap ape2 dri ernie,cume ernie hrap nanti dye akan temui gades yang lebih baek dari ernie,n boleh terima cinta dye=)
suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^

6/6/2011

6/6/2011 tarikh ni memang ernie x kan lupe,brithday seseorang yang paling ernie sayang and kawan lame ernie datang rumah=)

gile lah,kawan ernie time stay same2 kat K.L dulu,kawan kecik2 datang rumah,memang x pernah terbayang yang ernie kan jumpe dye lagi,name dye nur hafizah mat lazim,wah!ingat lagi name dye,hahaha..

dye datang dngan family dye,family dye n family ernie memang rapat sangat,mak hafizah ni guru ngaji ernie dulu,sumpah segan gile nak jumpe dye,ernie duduk kat dapur je hahaha,gedik lah ernie ni kan,

tapi gile kelakar bile abah say"dulu along(my sister azlin)takut nak pergi ngaji,sebab mizi selalu kacau along,sampai menangis"

hahahaaa..sian my sis dulu slalu kene sakat dengan mizi abg hafizah.ernie ingatkan hafizah ni dah sombong,iyelah zaman dah berubah manusia pun boleh berubah kan tapi dye tak sombong,peramah mcm dulu gak,best dpat jumpe hafizah=)

ernie harap sangat nanti ernie dapat jumpe zulaikha and amiza plak,hehehe..
ape-ape pun thankz ya hafizah n family coz sudi datang dari jauh coz nk jumpe ernie n family,hope dpat jumpe  hafizah lagi=)
suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^

heLLo blogger=)

hye my name is noor faezatul ernie binti zailan akram,just call me ernie or mimie 4short=)
nothing special about me,just simple gurl!

this blog story about my life hope u all enjoy reading my blog okey=p
suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^