hey i'm ernie zailan,welcome to my blog^___^

Sunday, 11 March 2012

heyyooo..wah!lame dah tak jenguk blog,segala bapak binatang de dalam blog nie..hehehe,
ehem..ehem..nak bagi tahu nie,my lovely sista dah dpat kerja!TAniAAAhhh hehehe..dia dpat kerja dekat kulim kedah,x jauh pun sejam je dengan perak,tapi kan..kan.. kesayangan die menangis mcm die duduk  kat london lah plak..apa da!lelaki menangis buruk lah weyh! C(:


oit..kakak bucuk..kerja leklok lepastu cepat2 kawen tau,x sabar nak dapat anak buah,boleh lah aku picit2 anak kau C(: yang penting t kau kena belanja aku makan mwhehehehe..


yaya..budak gemuk,balik cepat laa...rindu kau doh!rindu nak cakar kau sampai berdarah..lepastu nak dengar kau punye BI cap rojak tu mwhehehe,t boleh tengok wayang sesame..mlm2 merepek cam orang gila..sayang baby yaya^_^









suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^