hey i'm ernie zailan,welcome to my blog^___^

Wednesday, 2 January 2013

kucing

assalammualaikum...

hai uolls i'm back *hado aku kesah*hehehe,actually tak de cerita best pun nak cerita kat uolls,siapa yang minat kucing sila lah terus membaca entry ni,kalau tak suke bleh blah*hehehe hakak gurau je dik*nak tahu tak ernie obses gila dengan kucing*tak tanya pun*hehehe..family ernie xdela suke sangat kucing,ernie jela sorang yang suka gila dengan kucing,pantang nampak kucing rasa nak picit2 je*hamboi hakak nak bunuh ke*hehehe xdela,picit2 manja gitu,ernie xdela memilih,ernie suke semua kucing,kucing kurap tepi jalan pun ernie suka,kadang2 rasa nak bawak balik je,

ernie ade lah bela sekor kucing nama dia mila,first kucing yang family ernie bela,actually mama memang tak suka kucing,tak suka sangat,tapi mila telah berjaya menawan hati mama untuk membela dia,siap jadi kesayangan kau!siapa buli mila memang kena hambat ngan mama,berani lah buli*tak takut pun*dah dekat tiga tahun lebih la bela milah,siap ada anak,cucu,cicit lagi,semua anak,cucu cicit mila rapat ngan ernie,tapi yang betul2 kesayangan punye adoinye pun,si belang,tony,cody and kitty,tapi belang ngan tony dah xde :'( mati sebab sakit ape tah,mila pun dah hilang,tinggal lah waris-waris dia yg lain,nanti ada masa ernie update pasal belang,paling sayang gila lah,sebab dia pandai comel baik,semuanye dia lah

                                                ni lah mila,tapi ni time dia kecik,
                                              tuan dia pun nk pose jgak uolls,btw selamat tahun baru 2013:)

suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^