hey i'm ernie zailan,welcome to my blog^___^

Thursday, 26 January 2012

Maafkan saya:'(

hey!hey!i'm back... C(:



wah!lamenye tak buka blog!rindu..rindu lah..hehehe,..sila tengok blog ernie yg tak berapa lawa ni,dah berhabukkan tolong sapukan habuk tu boleh,hehehe..okeyh!stop merepek merapu..tunjuan ernie menulis blog harini adalah kerana.ekekekeke...dah mcm nak tulis surat plakkan..sebenarnya ernie nak mintak maaf sangat..kat boypriend2 ernie..aaww..aaww..bnyaknye boypriend budak nie hahahahaha..cuba translate BM sikit..kawan lelaki okeyh!bukan teman lelaki no..no..no..hehehe..semenjak dua menjak ni kan,ernie tahu ernie tak reply text korang,tak angkat call korang,bukan ernie dah taknak kawan ngan ko orang semua..ernie cuma bosan dengan handphone..mwhehehe..korang ingat dengan boypriend je boleh bosan erk!ngan handphone pun bosan gak..ye arh!asyik berbunyik jeyp..ce senyap skit..hehehe..maafkan sya sesungguhnya sya memang sengaja tdak mereply text u ollsss semua..hehehe..sory again ernie janji pasni ernie reply text u olllsss smua smpai lebam k..


di taip oleh...
++>Ernie anak Zailan<++

suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^