hey i'm ernie zailan,welcome to my blog^___^

Sunday, 7 October 2012

assalammualaikum....hye u ollss..lama gile tak menggedik dengan blog ni,fuuuhh!fuuuhh!banyak betul habuk kan kan..hapa khabaq semua *eceh nk ckap orang utara kunun*k ernie gile jngn layan,hehehe..sebenarnya ernie nak bagi tahu ernie ada kucing,*k gile poyo*weyh sudah2 lah merepek,actually ernie nak hiburkan hati je,dah lama sangat tak rasa happy,banyak sngat problem,hampir jadi gile jugak lah*bukan dah gile ke??*mengharapkan seseorang jadi peneman di kala duka memang tak hado lah!kawan ketawa ramai tapi nak cari kawan duka memang susah,nak tahu tak phone ernie rasa mcm dh boleh campak longkang,senyap gile no text!no call!yg rajin call pun amer itu pun kadang2,ya dulu ernie memang banyak gile kawan,kadang2 x menang tangan nk reply text,but now hmm..entah lah susah nak cakap,ernie x salah kan diorang,ernie yg dh x rajin nk reply text diorang,ernie sendiri pun x thu kenapa ernie mcm nie,ernie bukan mcm ernie yg dulu,yg dulu??yg dulu tu yg mcm mane?ernie sendiri dah lupa mcm mane ernie dulu..semua kawan2 ernie cakap ernie adalah penasihat yang terbaik,yeke??klu ernie penasihat yang terbaik kenapa ernie xbleh nak nasihat kan diri ernie sendiri??fening tau!fening sangat..orang kata bile kite luahkan segala apa yang kita rasa,kita akan bertambah baik,tapi mcm mane nak luahkan??sesiapa tolong ajar ernie*tunjuk ajar ku sifu*tolong ajar mcm mane nak luahkan segala apa yang ada dalam kepala n hati ni,sebab memang x boleh nak terluah!hanya mampu luahkan semua rasa ni pada Allah sahaja ,dia yang lebih mengetahui segala-gala tentang hambanya..k entry tergantung sebab dh xthu nak ckap ape lagi,mampu berdoa je,semoga semuanya akan baik2 sahaja bye salam :)

suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^