hey i'm ernie zailan,welcome to my blog^___^

Tuesday, 14 June 2011

6/6/2011

6/6/2011 tarikh ni memang ernie x kan lupe,brithday seseorang yang paling ernie sayang and kawan lame ernie datang rumah=)

gile lah,kawan ernie time stay same2 kat K.L dulu,kawan kecik2 datang rumah,memang x pernah terbayang yang ernie kan jumpe dye lagi,name dye nur hafizah mat lazim,wah!ingat lagi name dye,hahaha..

dye datang dngan family dye,family dye n family ernie memang rapat sangat,mak hafizah ni guru ngaji ernie dulu,sumpah segan gile nak jumpe dye,ernie duduk kat dapur je hahaha,gedik lah ernie ni kan,

tapi gile kelakar bile abah say"dulu along(my sister azlin)takut nak pergi ngaji,sebab mizi selalu kacau along,sampai menangis"

hahahaaa..sian my sis dulu slalu kene sakat dengan mizi abg hafizah.ernie ingatkan hafizah ni dah sombong,iyelah zaman dah berubah manusia pun boleh berubah kan tapi dye tak sombong,peramah mcm dulu gak,best dpat jumpe hafizah=)

ernie harap sangat nanti ernie dapat jumpe zulaikha and amiza plak,hehehe..
ape-ape pun thankz ya hafizah n family coz sudi datang dari jauh coz nk jumpe ernie n family,hope dpat jumpe  hafizah lagi=)
suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^

No comments:

Post a Comment

baca je ke??komen lah sekali C(: