hey i'm ernie zailan,welcome to my blog^___^

Tuesday, 14 June 2011

sory kawan...

ini cerita tetang someone nie,ernie x kenal dye membe ernie yang bg no ernie kat dye..
dye cakap dye nak kwn dngan ernie,its okey lah ernie tak kisah pun,ernie memang suke berkawan,
tapi masalah nye sekarang dye dah mule feeling love2 ngan ernie,OMG this not gud news because ernie anggap dye sbagai kawan aje,

so ernie cakap ngan dye yang ernie x ready nak capel2 ni,coz ernie x bleh lupekan ex-BF ernie,
dye ada ugut ernie kalau ernie tak terima dye,dye nak bunuh diri,tapi ernie memang x bleh terima dye,ernie bukan x suke dye,dye baek sngat event ernie bru kenal dye,tapi masalah nye ernie memang masih syg kan ex-BF ernie,dye ade jgak tnye sape ex-BF ernie tu,but ernie ckp ernie blum ready nk cerita!u all nk thu sape ex-BF ernie??hahaha biarlah rahsia huhu dah mcm ct nurhaliza lah plak..

now ernie dah x contact dngan dye,dye ade text n call but ernie hnye diam diri,ernie takut nk reply text n jawab call dye coz ernie x nk dye mngharap ape2 dri ernie,cume ernie hrap nanti dye akan temui gades yang lebih baek dari ernie,n boleh terima cinta dye=)
suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^

No comments:

Post a Comment

baca je ke??komen lah sekali C(: