hey i'm ernie zailan,welcome to my blog^___^

Sunday, 10 July 2011

ahmad kamal@ame......

siapa ahmad kamal nie????
hahaha dia kawan ernie lah....
die ni gila,begong,gendut,sewel semua nye dia lah...tapi dia seorang kawan yang baik^_^(baiklah sangat)
eeee...ernie geram tauw coz die nie suke cakap ernie kepeng dak kecik,cina lah,hurm...kau ingat kau besar sngat ke..eleh stakat bdan mcm kau aku takut ke!!hehehehe....thankz ame coz be my best friend,kawan ame memang seorang kawan baik,sentiasa ade bile kawan memerlukan,pendengar dan penasihat yang baik..tapi ame ni pemalu bile die suke kat someone  malu nk ngaku..pastu suke ckap"kenapa ame ade perasaan mcm ni erk"
poyo lah pakcik nie..ame jngn lah malu,if ame suke kat someone bgthu je die klu ame malu melepas lah jawabnye..hihihi....ernie kagum dengan sifat setiakawan yng ade pada ame,walau apepun brlaku die tetap akan brsame kawan2 die,susah senang bersama..mungkin setengah orang tak faham dengan perangai ame nie,tapi kalau cube kenal ame secara pelan2 pasti korang akan faham die,dah lah pakcik x nak cite bnyak pasal kau,nanti puji lebih2 naik minyak plak kan..heheheh..friends forever okey^_^

suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^

No comments:

Post a Comment

baca je ke??komen lah sekali C(: