hey i'm ernie zailan,welcome to my blog^___^

Saturday, 9 June 2012

stop ask me about love..

assalammualaikum..heyyo...u olllsss..gile rindu lah!dah lame tak bukak blog,segala anak beranak binatang ada dalam nie,hui!hui! nasib baik lah semalam dah kemas kasi bersih punye!dah halau segala benda yang tak di perlukan..syuhh!syuhh!nyah kau dari sini!hahaha*gelak setan*

okeyh now nak story about love,*love lagi boring arh der!fuyooo ayat rempit kbyee*ini love bukan sebarang love ini love mcm filem hindustan..hahaha okeyh joke,tak sebenarnye ernie nak cakap!ernie rimas sangat!and teramat lah sangat rimas bile ramai orang tanya kenapa ernie single,berdosa ke single tak kan,ernie tak kesah lah kalau kawan2 yang tanya,ini bukan kawan dah,makcik,pakcik,akak dengan nenek sekali tanya tau,abah ngan mama okeyh je xtnya pun sebab diorang tahu anak diorang macam mane,diorang tahu yang anak diorang nie susah nak jatuh tangga!*eh!silap jatuh cinta lah!*so sebab tu lah smpai skrang single mingle okeyh!bukan tak percaya lelaki cuma lebih berhati2 takut terluka lagi*hamboi!ayat kau nyah!nyampah aku..hahaha*kalau nak cakap xboleh nak lupa si dia tu,hurmm ya!xboleh nak bohong lah kan,tapi entah lah segalanya TUHAN yang tentukan,maybe buat masa nie TUHAN dah tentukan yang ernie akan single berapa lama tu tak tahu lah kan,and maybe one day TUHAN dah tetap kan ernie akan jatuh cinta balik dengan someone kan..kan..kita tak tahu apa yang akan jadi,so ernie lebih memilih untuk terima segala yang dah di tentukan olehNYA..sekian saja ceramah dari ustazah ernie..kueng3..hahaha k lah nanti lain hari kita story molly lagi ya macha!bye..wasalam

suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^

No comments:

Post a Comment

baca je ke??komen lah sekali C(: