hey i'm ernie zailan,welcome to my blog^___^

Friday, 9 September 2011

my new BFF

jyeah!dah lame tak update blog,kan kan kan..
actually tak ada idea nak update blog ni,kepala otak tngah kosong gggrrrr...
so harini nak story about what??
hurrmmm..
about my sayang lah hehehe..
siapa sayang i??aaww i dah ade boyfie ke???

actually NO:)
hey i'm single okey,
its about my new BFF lah,nama dia NUR AIN NAJIHAH ZAINUDIN,
dia memang sangat baik,sblum i knal dia,i ingat dia mcm smbong tau,sory ain hehe:)
yela bila i tengok blog dia,i rasa macam arrrgghh..lawa nye blog dia,tengok blog aku hurmmm,
but bile dia tegur i,i' feel shock,rupenya i salah dia tak sombong lah,dia baik sangat dengan i,
seronok berborak ngan dia,dia memang kawan yang baik,if i have a problem,he will try to help me thankz ain sayang u lebih lah kan hehehe..
i hope i akan terus kawan dengan u sampai bila-bila okey:)

suka tak!suka tak!kalau suka like jerk ^___^

2 comments:

  1. thnx sayang . i hargai you . thnx for believing me :)

    ReplyDelete
  2. welcome syg,best friend for ever ya

    ReplyDelete

baca je ke??komen lah sekali C(: